Över 100 000 besökare kom till Gärdet när Svenska Armén firade 500 år!

Över 100 000 besökare kom till Gärdet när Svenska Armén firade 500 år!
OneMed tillsammans med Adcuris visade på vår viktiga roll och stora kompetens inom prehospital vård och beredskap genom en interaktiv utställning där besökaren togs med på en lärorik rundvandring i olika stationer, från skadeplats till avancerad vård med iscensatta miljöer och en ljudguide. I övningsområdet kunde man träna på livräddande moment - att stoppa en blödning, sätta en torniquet och lägga förband. Det var ett stort intresse från besökarna där både barn och vuxna fick möjlighet att lära sig och prova på olika moment.

OneMeds roll som distributör till hälso- och sjukvården inom förbrukningsmaterial och utrustning har blivit utpekad som en samhällsviktig verksamhet av MSB. Området GDE, Government, Defence and Equipment hjälper Sverige och Europa att bygga upp den civila och militära beredskapen inom hälso- och sjukvård. Under den här dagen kunde vi verkligen visa hur viktig vår roll som värdeadderande distributör är för totalförsvaret och samtidigt bidra till att lära ut livräddande kunskaper. Det var en fantastisk dag med många nöjda besökare – Peter Olofsson.

Ett stort tack till Armén, alla som besökte oss och ett stort tack till alla leverantörer som supporterade och var med oss under dagen!