Lyckade dagar för OneMed på SAMTIT i Malmö!

Den 3-5 maj deltog OneMed på SAMTIT (Svensk Användarförening för Medicinsk Teknik och IT) i Malmö, en mässa för företag, vårdpersonal som biträder verksamhetschefen med ansvaret för medicinteknisk utrustning, IT och utbildning inom dessa ansvarsområden samt MT-ingenjörer.

 

Teamet från Government, Defense and Equipment (GDE) hade två montrar på plats. I den ena montern Sverigelanserades laparoskopi- och ultraljudsutrustningar från Mindray och i den andra kunde man få se den nya produkten AMY (Asset Management for You). Detta är en produkt för att lokalisera olika typer av utrustning på sjukhus. Istället för att lägga tid på att leta, kan vårdpersonal fokusera på att vara med sina patienter.

Intresset från våra besökare var stort och det var många som kom förbi för att lära sig mer om Mindray och AMY.

Det var ett bra tillfälle för oss att få möta personalen som arbetar med medicinsk teknik på sjukhusen och få höra om deras behov, säger Vesa Haikonen, Clinical Application Manager på OneMed Sverige.

Även produktspecialister inom operations- och undersökningshandskar, injektion och infusion, operations-, förbands- och sårbehandlingsmaterial samt Swash var på plats för att möta frågor från nyfikna besökare.

Vi hade väldigt bra dagar på SAMTIT där vi fick chansen att möta våra kunder och bland annat berätta mer om våra nyheter. Det är alltid roligt att kunna bidra med produkter som vi är väldig stolta över, och som våra kunder uppskattar och har nytta av i sitt dagliga arbete. Våra kunder har ett stort förtroende för OneMed som leverantör och uppskattar att vi kan leverera produkter som förenklar vardagen i vården, ökar patientsäkerheten och vårdkvalitén. säger Johanna Talus, Product Specialist.