Webinar om försörjningsberedskap för hälso- & sjukvården 26 september kl 14.00-14.45

Försörjningsberedskap

Vi sänder webinar under årets beredskapsvecka på temat ”Sätt igång”.

 

I webinaret förs dialog kring hur vi tillsammans kan uppnå en god försörjningsberedskap för vården. Vi samtalar kring samverkan, utmaningar och möjligheter. Hur kan regioner, kommuner och myndigheter tänka kring upphandling och lagerhållning?

En fungerande materialförsörjning inom hälso- och sjukvården är en nyckelfaktor i beredskap och ett stärkt totalförsvar. I webinaret den 26 september för vi dialog kring hur vi tillsammans kan ”sätta igång” för att ytterligare stärka beredskapen inom vården.

Gäster i studion: Kristina Syk, chef försörjningsberedskap och riskanalys, Adda. Andreas Wladis, professor katastrofmedicin, Linköpings Universitet. Elisabeth Lann, kommunalråd i opp i GBG, Nina Widfeldt, beredskapsöverläkare VGR, Marie Fernlund, försäljningschef OneMed samt Fredrik Stockman, logistikchef OneMed.

Webinariet är en del i vår webinarserie som syftar till att höja beredskapen och stärka totalförsvaret inom hälso- och sjukvården.

Anmäl dig kostnadsfritt till OneMeds webinar 26 september kl 14.00-14.45 och delta i en viktig dialog som gör er bättre rustade att öka er beredskap och robusthet genom livsviktig kunskap.

Fler nyheter